За нас

Създадохме програмите 30’ fitXpress с основна цел да задоволим нуждите и желанията за здравословен начин на живот на жени от всякакви възрасти. Просто казано, желаем да стимулираме нашите клиенти да се хранят здравословно и да живеят активно. Искаме да им покажем колко лесно и същевременно забавно може да бъде постигането на поставените цели в компанията на ваши приятелки или просто други жени. 30’ fitXpress е създадена, за да напомни на жените от всички възрасти какво удоволствие е да преминаваш през ежедневната рутина без болките, свързани със здравословни проблеми, както и че „здравословният лайфстайл” със сигурност е и „по-щастливият”.

За съжаление, подобен подход е далеч от ежедневието на повечето жени. За нас, жените, ежедневието предоставя достатъчно много неща, за които да се грижим (деца, дом, работа и взаимоотношения в семейството) и логичният въпрос е – имаме ли време и за здравословен начин на живот? Повечето жени и така имат твърде много задължения. Затова ние създаваме приятелска и уютна атмосфера, която е на една ръка разстояние. При нас всяка жена е добре дошла, без значение от възраст или предишна подготовка.

Ние ви предлагаме най-ефикасната 30-минутна тренировка в света. Създадена е така, че да тренира всички мускулни групи и да подобрява кардио издръжливостта и всичко това в рамките само на половин час. 3 тренировки по 30 минути седмично са напълно достатъчни за водене на здравословен начин на живот. 30’ fitXpress може лесно да намери място сред останалите ви седмични задължения, защото вие решавате по кое време и как да тренирате. Това е комбинация от уютна атмосфера и тренировки сред жени със сходни нива на подготовка, което повишава мотивацията и желанието да продължавате да подобрявате собствената си форма.

FitXpress фитнес център предлага уникална тренировъчна програма, в рамките на 30 минути. За това кратко време нашата програма съчетава тренировка за всяка мускулна група в комбинация с кардио упражнения. Тази програма има за цел да Ви тонизира и подобри физическата форма на всеки. Нашите хидравлични уреди са проектирани специално за жени и имат 6 различни степени на натоварване. Това Ви гарантира, че няма да стигнете момент в който натоварването няма да е достатъчно.

Опитайте нашата безплатна първа тренировка и се убедете в достойнствата на нашата програма.

images2

Безплатна първа тренировка

Заповядайте във FitXpress и направете безплатно своята първа тренировка. Така ще имате възможност да се запознаете с възможностите, които ви предлагаме и да получите насоки за постигане на мечтаната от вас фигура.