30’ FitXpress

- Ефикасна

Спорта не трябва да бъде „лукс”. Само 3 тридесетминутни тренировки на седмица са достатъчни да подобрите вашето самочувствие и моментна форма. 30’ fitXpress е базирана на 30 минутна кръгова тренировка, която е разработена за нуждите на жените. Уникалността на програмата се състои в това, че работи активно върху всички мускулни групи като едновеменно развива кардио издръжливостта и то в рамките на 30 минути.

- Създадена специално за нуждите на жените

Без значение от възраст или моментна физическа форма, 30’ fitXpress предлага на жените възможността да тренират в приятелска атмосфера в която да горят излишни мазнини, да заздравяват мускулатурата си и да подобрят изцяло начина по който изглеждат. Буквално 2 или 3 тренировки седмично са достатъчни да се постигне позитивен ефект върху тялото и цялостното здраве на всеки. Тренировката с други жени, споделящи същите предизвикателства и треньори предлагащи постоянна подкрепа, допринася за високата мотивация на трениращия.

- Работеща

Със 30’ fitXpress вие ще откриете собственият си път към това да сте физически активни, да подобрите здравето си, своето самочувствие и всичко това постигнато чрез забавни тренировки.  И преди дори да разберете как се е случило, вие ще сте един от нашите клиенти, желаещи да споделите с всички вашата успешна история.

 

FitXpress фитнес център предлага уникална тренировъчна програма, в рамките на 30 минути. За това кратко време нашата програма съчетава тренировка за всяка мускулна група в комбинация с кардио упражнения. Тази програма има за цел да Ви тонизира и подобри физическата форма на всеки. Нашите хидравлични уреди са проектирани специално за жени и имат 6 различни степени на натоварване. Това Ви гарантира, че няма да стигнете момент в който натоварването няма да е достатъчно.

Опитайте нашата безплатна първа тренировка и се убедете в достойнствата на нашата програма.

images2

Безплатна първа тренировка

Заповядайте във FitXpress и направете безплатно своята първа тренировка. Така ще имате възможност да се запознаете с възможностите, които ви предлагаме и да получите насоки за постигане на мечтаната от вас фигура.