30’ FitXpress

- Ефикасна

Спортът не трябва да бъде „лукс”. Само 3 тридесетминутни тренировки на седмица са достатъчни да подобрите самочувствието си и моментната си форма. 30’ fitXpress е базирана на 30-минутна кръгова тренировка, която е разработена за нуждите на жените. Уникалността на програмата се състои в това, че работи активно върху всички мускулни групи, като едновременно с това развива кардио издръжливостта и то в рамките на 30 минути.

- Създадена специално за нуждите на жените

Без значение от възраст или моментна физическа форма, 30’ fitXpress предлага на жените възможността да тренират в приятелска атмосфера, в която да горят излишни мазнини, да заздравяват мускулатурата си и да подобрят изцяло начина, по който изглеждат. Буквално 2 или 3 тренировки седмично са достатъчни да се постигне позитивен ефект върху тялото и цялостното здраве на всеки. Тренировката с други жени, споделящи същите предизвикателства и треньори, предлагащи постоянна подкрепа, допринася за високата мотивация на трениращия.

- Работеща

С 30’ fitXpress ще откриете собствения си път към това да сте физически активни, да подобрите здравето си, самочувствието си и всичко това чрез забавни тренировки. И преди дори да разберете как се е случило, вие ще сте един от нашите клиенти, желаещи да споделят успешната си история с всички.

 

FitXpress фитнес център предлага уникална тренировъчна програма, в рамките на 30 минути. За това кратко време нашата програма съчетава тренировка за всяка мускулна група в комбинация с кардио упражнения. Тази програма има за цел да Ви тонизира и подобри физическата форма на всеки. Нашите хидравлични уреди са проектирани специално за жени и имат 6 различни степени на натоварване. Това Ви гарантира, че няма да стигнете момент в който натоварването няма да е достатъчно.

Опитайте нашата безплатна първа тренировка и се убедете в достойнствата на нашата програма.

images2

Безплатна първа тренировка

Заповядайте във FitXpress и направете безплатно своята първа тренировка. Така ще имате възможност да се запознаете с възможностите, които ви предлагаме и да получите насоки за постигане на мечтаната от вас фигура.