Vibro Plate

За тези от вас, които имат нужда от разнообразна тренировка, сме подсигурили алтернативна 30-минутна тренировка на уреда Vibro Plate.  

Всичко, което трябва да се знае за Vibro Plate

Как работи Vibro Plate?

Vibro Plate е машина, която осигурява на тялото скоростна тренировка, използвайки 3D вибрация, стимулираща мускулите да се съкращават и отпускат. Обичайно те се съкращават един или два пъти в секунда. Тренирайки на Vibro Plate, вибрациите предизвикват автоматичен рефлекс, при който мускулите се съкращават между 30 и 50 пъти в секунда.

Vibro Plate пести време в резултат на ефективността на тренировката и на факта, че много мускулни групи са „активни” по време на тренировка. Установено е, че 10-минутна тренировка на Vibro Plate ще осигури същите резултати като 60-минутна силова тренировка.

Какво казват експертите:

Марк Андрюс, кинезитерaпeвт и акредитиран Vibro Plate инструктор:

По-добри резултати за кратко време

Дори кратка 10-минутна тренировка може да осигури страхотни резултати.

Надграждайте постепенно

Най-добрият начин за тренировка е да се увеличава честотата постепенно. За начинаещите е хубаво да започнат с 9-минутна тренировъчна програма, последвана от 9-минутна програма за разтягане и масаж – и двете програми настроени на ниска честота и амплитуда.

Придържайте се към кратки тренировки

Въпреки че е строго индивидуално, за начало 30 секунди са достатъчни за всяко упражнение. Това намалява значително времето за тренировка, което е много подходящо за тези, които не могат да отделят по 2 часа за тренировка, а имат нужда от добри резултати.

Стойте на машината с леко свити колене

Това е необходимо, за да избегнете прекалено натоварване в коленните стави, което би се получило при постоянен изправен стоеж.

Пийте много вода

Мускулите ви ще се съкращават между 30 и 50 пъти по-бързо и по този начин ще създават „вътрешна топлина”. Затова дори и да не сте жадни, пийте вода по време на тренировка.

Как да започнем?

Стъпили на машината, програмата за начинаещи включва стоеж в 9 различни позиции, всяка по 30 секунди. Вие можете да избирате „интензивността” от контролния панел на машината. За начинаещи програмата с 30 вибрации в секунда е оптимален вариант. Началото е лесно – просто застанете на машината и следвайте инструкциите на нашите инструктори или следете инструкциите, изобразени на дисплея на машината.

Недостатъци

Единственият недостатък на тренировката Vibro Plate e, че не предлага „кардио” издръжливост. Ние сме помислили и за това – комбинирайки програмата Vibro Plate с 30’ FitXpress програма, вие си осигурявате 100% силова и кардио тренировка, при която има разнообразие.

FitXpress фитнес център предлага уникална тренировъчна програма, в рамките на 30 минути. За това кратко време нашата програма съчетава тренировка за всяка мускулна група в комбинация с кардио упражнения. Тази програма има за цел да Ви тонизира и подобри физическата форма на всеки. Нашите хидравлични уреди са проектирани специално за жени и имат 6 различни степени на натоварване. Това Ви гарантира, че няма да стигнете момент в който натоварването няма да е достатъчно.

Опитайте нашата безплатна първа тренировка и се убедете в достойнствата на нашата програма.

images2

Безплатна първа тренировка

Заповядайте във FitXpress и направете безплатно своята първа тренировка. Така ще имате възможност да се запознаете с възможностите, които ви предлагаме и да получите насоки за постигане на мечтаната от вас фигура.