Vibro Plate

За тези от вас, който имат нужда от разнообразна тренировка сме подсигурили алтернативна 30 минутна тренировка на уреда Vibro Plate.  

Всичко което трябва да се знае за Vibro Plate.

Как работи vibro  Plate?

Vibro Plate е машина, която осигурява на тялото скоростна тренировка, използвайки 3D вибрация стимулираща мускулите да се съкращават и отпускат. Обичайно те се съкращават един или два пъти в секунда. Тренирайки на Vibro Plate, вибрациите предизвикват автоматичен рефлекс, при който мускулите се съкращават между 30 и 50 пъти в секунда.

Vibro Plate пести време в резултат на ефективността на тренировката и на факта, че много мускулни групи са „активни” по време на тренировка. Установено е, че 10 минутна тренировка на Vibro Plate, ще осигури същите резултати, както 60 минутна силова тренировка.

Какво казват експертите:

Марк Андрюс кинезитерaпeвт и акредитиран Vibro Plate инструктор:

По-добри резултати за кратко време

Дори кратка 10 минутна тренировка може да осигури страхотни резултати.

Надграждайте постепенно

Най-добрия начин за тренировка е да се увеличава честотата постепенно. За начинаещите е хубаво да започнат с 9 минутна тренировъчна програма последвана от 9 минутна програма за разтягане и масаж – и двете програми настроени на ниска честота и амплитуда.

Придържайте се към кратки тренировки

Въпреки, че е строго индивидуално, за начало 30 секунди са достатъчни за всяко упражнение. Това намалява значително времето за тренировка, което е много подходящо за които не могат да отделят по 2 часа за тренировка, а имат нужда от добри резултати.

Стойте на машината с леко свити колена

Това е необходимо за да избегнете прекалено натоварване в коленните стави, което би се получило при постоянен изправен стоеж.

Пийте много вода

Вашите мускули ще се съкращават между 30 и 50 пъти по-бързо и по този начин ще създават „вътрешна топлина”. Затова дори и да не сте жадни, пийте вода по време на тренировка.

Как да започнем?

Стъпили на машината, програмата за начинаещи включва стоеж в 9 различни позиции, всяка по 30 секунди. Вие можете да избирате „интензивността” от контролния панел на машината. За начинаещи програмата с 30 вибрации в секунда е оптимален вариант. Началото е лесно – просто застанете на машината и следвайте инструкциите на нашите инструктори или следете инструкциите изобразени на дисплея на машината.

Недостатъци

Единственият недостатък на тренировката Vibro Plate, e че не предлага „кардио” издръжливост. Ние сме помислили и за това – комбинирайки програмата Vibro Plate с 30’ FitXpress програма, си осигурявате 100% силова и кардио тренировка, при която има разнообразие.

FitXpress фитнес център предлага уникална тренировъчна програма, в рамките на 30 минути. За това кратко време нашата програма съчетава тренировка за всяка мускулна група в комбинация с кардио упражнения. Тази програма има за цел да Ви тонизира и подобри физическата форма на всеки. Нашите хидравлични уреди са проектирани специално за жени и имат 6 различни степени на натоварване. Това Ви гарантира, че няма да стигнете момент в който натоварването няма да е достатъчно.

Опитайте нашата безплатна първа тренировка и се убедете в достойнствата на нашата програма.

images2

Безплатна първа тренировка

Заповядайте във FitXpress и направете безплатно своята първа тренировка. Така ще имате възможност да се запознаете с възможностите, които ви предлагаме и да получите насоки за постигане на мечтаната от вас фигура.