LPG

LPG антицелулитни процедури

 

Един от най-големите женски кошмари безспорно е целулитът. За разлика от излишните килограми, той трудно се повлиява от диети и дори с ежедневна тренировка резултатите са минимални. Въобще красивата кожа изисква множество усилия. А още по-трудна изглежда задачата, ако има допълнителни наранявания като белези и различни увреждания. Разглеждан като козметичен дефект или дерматологично заболяване, целулитът е наистина неприятен проблем, касаещ много хора. Появата му започва тогава, когато токсините, които се задържат в тялото, не се изхвърлят напълно вследствие на затруднения поток на лимфата. Стените на кръвоносните съдове пропускат течностите, които след това се задържат между мастните клетки, създават се допълнителни отоци и удебеления.

LPG - историята:

Към края на 70-те години на двадесети век Луис Пол Гите (LPG) страда от мускулни и кожни увреждания, получени вследствие на катастрофа с автомобил. Белезите, които му остават, са третирани с терапевтичен масаж, но масажите отнемали много време - по три до четири часа на ден, а резултатите зависели от уменията на конкретния терапевт. Затова Луис Пол Гите изобретява системата Endermologie, която използва механичен метод за постигане на същия ефект като при ръчните масажи. Тази механична система позволява терапията да бъде извършена по-бързо и по по-подходящ начин. През 1986 г. е създадена и компанията LPG.

Системата работи с вакуум, чрез който се повдига кожата, снабдена е с два валяка, които подлагат кожата на вид енергична гимнастика - разбива натрупаната излишна мастна тъкан, подобрява кръвната циркулация, подобрява метаболизма, заличава белези по кожата и унищожава портокаловата кожа. Процедурите не причиняват болка, не пукат капиляри и не образуват хематоми.

Козметичната употреба на LPG Endermologie се разпространява широко в Европа, Япония, Америка, Австралия, Средния Изток и Африка през последните десетилетия.

Борба с целулита


Ендермологията е система, която използва механичен метод за постигане ефекта на ръчните масажи. Като техника се осъществява със специален уред, който раздвижва тъканите чрез система от въртящи се валяци. Те предизвикват регулиран вакуум, повдигащ и засмукващ кожата, чиято цел е засилване на венозната и лимфната циркулация; разбиване на мастните натрупвания и ускоряване евакуацията на разградените мастни клетки от организма. Резултатът е намаляване на целулита, намаляване на обиколките, добре оформена и стегната фигура.
Новият технологичен уред, използващ ендермология като методика, е Cellu M6 KEYMODULE . FitXpress ви позволява да се възползвате от възможностите, които предлага този страхотен уред - квалифициран персонал съставя индивидуална програма,  съобразена с нуждите и желанията на всеки пациент.

Приложение

Успешно се прилага при:

целулит
оформяне на силуета
отпусната кожа
възстановяване след бременност
отточни крака
anti-aging
след липосукция
лимфедем
венозна недостатъчност
лениви черва
локализирани мазнини
в травматологията
в спортната терапия

 

Честота и брой на процедурите

Оптимални резултати се постигат с пакет от 16-20 процедури с честота 2-3 пъти седмично. Първите резултати се наблюдават след 7-8 процедури, когато започва видимото изглаждане на кожата и намаляване на обиколките. За поддържане на резултата след основния пакет процедури се препоръчва по една поддържаща процедура месечно.

 


Фитнес център FitXpress предлага уникална тренировъчна програма в рамките на 30 минути. За това кратко време нашата програма съчетава тренировка за всяка мускулна група в комбинация с кардио упражнения. Тази програма има за цел да ви тонизира и да подобри физическата форма на всеки. Нашите хидравлични уреди са проектирани специално за жени и имат 6 различни степени на натоварване. Това ви гарантира, че няма да стигнете момент, в който натоварването няма да е достатъчно.

images2

Партньори

Работим с карти Multisport и Coolfit.

Можете да запишете час за тренировка на тел. 0898 520 746 или през страницата ни във Facebook (www.facebook.com/fitxpress) или страницата ни в Instagram (30minute.fitxpress).

Работим с карти Multisport и CoolFit.
Можете да запишете час за тренировка на тел. 0898 520 746 или през страницата ни във Facebook (www.facebook.com/fitxpress) и страницата ни в Instagram (30minute.fitxpress). Работим с карти Multisport